Villmarksveiuka

8-16.august arrangerer Okstindan natur- og kulturpark og Vefsna Regionalpark Villmarksveiuka.

Okstindan natur- og kulturpark og Vefsna regionalpark arrangerer også i år Villmarksveiuka. Årets Villmarksveiuke går av stabelen fra 8.-16. august. Villmarksveien går fra Majavatn langs fv 274, rv 73 og fv 291 til Korgen. Under årets Villmarksveiuke er det mulig å delta på arrangerte turer, utforske ulike opplevelser og smake på tradisjonsmat fra området. Det skjer noe hver dag hele uka. Arrangementet er for hele familien og det er mulig for alle å finne noe de ønsker å oppleve.

Dette er et arrangement som er med på å skape liv i de to regionalparkene. Ved å arrangere Villmarksveiuka får Vesna og Okstindan vist frem en stor del av det de har å by på av natur- og kulturopplevelser. De får i tillegg vist frem tradisjonsmat og lokalt håndverk, i tillegg til fantastisk natur. Dette er en god mulighet for lokale til å bli kjent med deres eget distrikt og for besøkende og lære mer om regionen.

Dette arrangementet er med på å vise frem de to regionalparkene på en god måte. I tillegg viser dette at regionalparker er med på å bidra til verdiskaping. Dette er selvsagt noe vi i Norske Parker er veldig fornøyd med. Vi ønsker med dette Vefsna Regionalpark og Okstindan natur- og kulturpark lykke til med Villmarksveiuka 2020!

 

Skroll til toppen