Finnskogen Natur & kulturpark med ny “sprelsk” medieavtale

PRESSEMELDING: Mari Finsen og Mats Berglund, også kjent som ”To sprelske” på Instagram, skal markedsføre sprelske opplevelser på Finnskogen. Finnskogen Natur & kulturpark samarbeider med de spreke naturelskerne, og skal vise fram spennende opplevelser på Finnskogen for hele Norge gjennom sosiale medier og bloggen ”Finnskogsprell”.

Finnskogen Natur & kulturpark har fulgt med Mari og Mats på deres Instagram-konto over tid, og liker veldig godt deres naturlige glede over aktivitet og å være ute i naturen. Vi har lagt merke til at de har vært mye på Finnskogen den siste tida, og gjennom de flotte, kreative bildene de har delt, fikk vi ideen om et samarbeid.

Som sagt så gjort. Mari og Mats tente på ideen umiddelbart, og i løpet av kort tid har ideen utviklet seg til et konkret samarbeid. Nå skal de vise fram alt Finnskogen har å by på gjennom å gjøre det de helt naturlig gjør hele tiden – sprelle og leke litt, og vise fram alt det spennende man kan oppleve på Finnskogen.

-Det var utrolig gøy å få forespørselen om vi kan tenke oss å samarbeide med Finnskogen Natur & kulturpark. Vi ble veldig engasjerte, og kom med mange ideer til hva vi kan finne på, og hvordan vi kan utvikle samarbeidet. Vi gleder oss så mye til å vise fram for alle hvor mye spennende man kan oppleve på Finnskogen, forteller Mari Finsen.

Mari er opprinnelig fra Kongsvinger, og etter at hun organiserte en uforglemmelig første date med Mats for drøye to år siden, som endte opp under stjernehimmelen på Dronningens utsikt, var han fortapt i både jenta og Finnskogen. -Det var helt magisk, og det er utrolig morsomt å flytte til Kongsvinger og få muligheten til å dele våre aktiviteter og ikke minst klatreglede med andre, sier Mats.

Mari og Mats har engasjert seg i Kongsvinger klatreklubb, og organiserer mange ulike aktiviteter for både nybegynnere og de som har klatret en stund.

De er selv vant til å klatre bratte vegger, og overnatter gjerne i et telt hengende langs en fjellvegg. Men selv om de er er vant til utfordrende aktiviteter selv, er de opptatt av at de skal inkludere alle når de skal vise fram hva Finnskogen kan by på.

-Vi ønsker at alle kan se hvor gøy man kan ha det på Finnskogen uavhengig av hva man liker å gjøre. Det viktigste er å glede seg over å være ute, være nysgjerrig, og ha det moro, sier Mari Finsen.

Herdis Bragelien er veldig glad for å ha fått med seg de to sprelske på laget.

-Mari og Mats har et stort nettverk i en målgruppe som er veldig interessant for Finnskogen framover. Som alltid tenker og jobber vi langsiktig, og har som mål at Mari og Mats skal bli våre Finnskogen-ambassadører, og at vi skal skape nasjonal oppmerksomhet med deres sprell på Finnskogen, avslutter Herdis Bragelien.

Skroll til toppen