Parks Norway

Logo for Parks Norway. Blå blomst med tekst og hvit bakgrunn
Parks Norway er Norske Parker sin satsning på det internasjonale og nasjonale reiselivet. Logoen gjenspeiler logoen til Norske Parker.

For å møte dagens krav fra både internasjonale, nasjonale og lokale besøkende har Norske Parker de siste årene arbeidet med å utvikle et bærekraftig reiseliv i parkene.

Våre parker rundt om i hele Norge har mange fantastiske opplevelser, aktiviteter og historier de vil formidle til besøkende og fastboende.

I prosjektet har parkene selv identifisert sine særtrekk og unike identitet som de så har arbeidet med videre i prosjektet. Vi har tatt utgangspunkt i at det vi tilbyr skal gi den besøkende en følelse av identiteten og hva som er unikt i hver enkelt park.  Resultatet så langt i dette arbeidet har blitt en flott nettside som viser frem parkenes unike identitet, aktiviteter og opplevelser.

I vårt videre arbeid med bærekraftig reiseliv skal vi så se nærmere på dette med miljøarbeid, sertifiseringer og utvikling av produkter. For å få et levedyktig reiseliv må vi kontinuerlig arbeide med å utvikle og samarbeide på tvers innad i parkene og også mellom parkene.

Prosjektansvarlig

Kontaktperson

Tidsrom

2018-

Se også

Skroll til toppen